-
Čas přípravy20 minut
-
Doba vaření20 min
-
Porce6
-
Celkový čas20 min
Zdravá květáková pomazánka
Zdravá květáková pomazánka je má oblíbená sezónní pomazánka. Tento recept je velmi snadný na přípravu a s přehledem ho zvládne každý. Pokud máte rádi pomazánky, tak květáková pomazánka je zdravou volbou. Pomazánku si můžete skladovat v lednici několik dní. K přípravě veganské verze použijte veganský
Suroviny na květákovou pomazánku
- 300 g květáku
- 120 g polotučného tvarohu
- 1 lžička lahůdkového droždí
- 1/2 lžičky kurkumy
- sůl & pepř
Příprava květákové pomazánky
- Nejprve květák opláchněte a poté okrájejte na menší růžičky, které vyložte na pečící papír a dejte na 15 minut do předehřáté trouby na 180 stupňů.
- Upečený květák nechte vychladnou a poté jej s ostatními surovinami umixujte v misce do kašovité směsi. Nakonec dochuťte solí a pepřem.
Vyzkoušejte také:
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Leave a Review